DUYURULAR / HABERLER

Duyurular / Haberler

Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Şimdi Avrupa'da

Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, 1996 yılında Ankara’da kuruldu. 15 yılı aşan Tıp Fakültesi tecrübesini, 2012 yılında Sema Hastanesi’ni devralarak İstanbul’a taşıdı. Maltepe/ Dragos’ta bulunan Sema Hastanesi bu tarihten itibaren, Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmet vermeye başladı.

Her türlü fiziki ve teknik imkâna sahip olan hastanemiz, uluslararası düzeyde eğitim ve tecrübe sahibi doktorlarla hizmet veriyor. Avrupa, Ortadoğu, Orta Asya ve Afrika  ülkeleri olmak üzere 80’e yakın ülkeden hasta, tedavi için üniversitemize geliyor.

Yoğun talep üzerine 2012 yılı sonlarına doğru Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Ümraniye Polikliniği açıldı. Anadolu yakasında halkın ciddi teveccühünü kazanan sağlık hizmetlerimiz 2013 yılında Avrupa yakasına da taşınarak, Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Şirinevler Hastanesi’ni hizmete açtık.

5 katlı binasında 4500 m2 kapalı alana sahip olan Şirinevler hastanemizin resmi kurumların tamamıyla anlaşması vardır.

25 yatak kapasiteli Şirinevler Hastanemiz gelişmiş tıp teknolojisinin en son imkânları ve deneyimli uzman kadrosuyla tüm branşlarda hizmet vermektedir.

Hastanemizin acil servisi, diş poliklinikleri, doğumhaneleri ve ameliyathaneleri 24 saat boyunca halkımızın hizmetindedir.

Avrupa yakasında yaşayan hastalarımızı da düşünerek hizmete giren hastanemizin Şirinevler’de açılmasının bir sebebi de Atatürk Havalimanı’na yakın olmasıdır. Yurt dışından tedavi olmak için gelen hastalarımız, hastanemize rahatlıkla ve çabuk bir şekilde ulaşabilmektedirler. Tedavisi mümkün olan hastalarımız burada tedavi edilmekte olup daha ağır vakalarda merkez hastanemize transferleri sağlanmaktadır.

Uluslararası niteliğe sahip hizmet anlayışı, tecrübeli kadrosu ve geniş imkânlarıyla Fatih Üniversitesi Hastaneleri her zaman sizlere en güzel hizmeti vermeye devam edecektir.

EN BÜYÜK KAZANCIN GÜVEN OLDUĞUNA İNANIYORUZ, SİZİN GÜVENİNİZLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ.

Mevcut Kayıtlar